OPSIONET BINARE (“BINARY OPTIONS”):

Opsionet binare janë një nga më të popullarizuar instrumentet financiare dhe mënyra për të investuar paratë online. Është për të përcaktuar drejtimin çmimi i një aktivi të veçantë, për shembull, çmimet e një monedhë për një periudhë të caktuar. Kryesisht kjo është bërë përmes një finale të aktivit të blerë në të cilën tregtar investon fondet e tij, e cila fitim ose humbje në varësi të ndryshimeve në vlerën e aktivit. Në një situatë kur një tregtar vendos të shesë asetet në tregun financiar kur vlera e saj është rritur, nuk është një realizimit të fitimit. Në rastin kur një investitor shet një mjet në treg, kur çmimi i saj ka rënë, nuk është implementimi humbje.

Përkufizimi i opsionet binare

Termi “binare” do të thotë ” të përbërë prej dy pjesëve. Supozohet se në rastin e të ardhurave në opsione binare konceptin e kjo merr formën e bazës së rritjes (Thirrje) ose të bjerë (“Vendos) të një aktivi specifik.

Në mënyrë që të parashikosh nëse vlera e aseteve që do të rritet ose të bjerë në vendin e parë, ju duhet të zgjidhni llojin e asetit. Ajo mund të jetë, për shembull, monedhës, rezervat, mallrave, indekset. Një shembull do të jetë një zgjedhje mjet në formën e një palë monedhat EUR dhe USD, atëherë investitori merr superioritetin e një valutë (për shembull, do të thotë që në një orë EURO do të rritet në mënyrë dramatike dhe do të arrijnë një vlerë më të lartë se sa USD), dhe nëse shtypja është e saktë, ne kemi marrë të kushtojë shumë, plus edhe investuar shuma.

NDËRMJETËSI BINARY OPTIONS:

Opsionet Binary ndërmjetësi merr formën e ndërmjetme e investitorëve në bursë. Detyra e tij është të japësh llogari si përfaqësues i një blerësi dhe shitësi të opsionit. Vlen të përmendet se ndërmjetësi nuk marrin përgjegjësi për vendimet, por vetëm përgjegjës për ekzekutimin e urdhrave të investitorëve.

Një ndërmjetësi mund të jetë edhe firma brokerimi të angazhuara në ndërmjetësimin, e cila është e blerjen dhe shitjen e instrumenteve financiare në letrat me vlerë të këmbimit. Edhe në këtë rast i akuzuar transaksion pagese.

Që ndërmjetësi për të zgjedhur?

Njerëzit janë të papërvojë njerëzit që fillojnë aventurën e tyre me opsione binary, shpesh kanë vështirësi në zgjedhjen e drejtë ndërmjetësi. Për këtë qëllim, që ne të shqyrtojë në detaje tonë të ardhshëm të rangut më të mira brokerimi platforma, të cilat janë më të rekomanduar, dhe ajo është më e madhe ndërkombëtare brokerimi platformë. Çdo ndërmjetësi ofron tonë të detajuar shqyrtim dhe përshkrimin e ku tregtari (investitori) merr qasje në informacion të detajuar në lidhje me ndërmjetësi.

Broker Additional information Min Deposit Payout US Traders Review Open Account
eXbino $150 90% USA Allowed Review Visit Broker
eXbino $150 90% USA Allowed Review Visit Broker
UTRADER $250 Up to 85% USA Allowed Review Visit Broker
UTRADER $250 Up to 85% USA Allowed Review Visit Broker
Binary.com $5 100% USA Allowed Review Visit Broker
Binary.com $5 100% USA Allowed Review Visit Broker
BD Swiss 100 USD/EUR/GBP 85% USA Allowed Review Visit Broker
BD Swiss 10 USD/EUR/GBP 85% USA Allowed Review Visit Broker
OPTECK OPTECK - FREE $10,000 DEMO account $250 65% - 89% (up to 400% using One Touch Options) USA Allowed Review Visit Broker
OPTECK OPTECK - FREE $10,000 DEMO account $250 65% - 89% (up to 400% using One Touch Options) USA Allowed Review Visit Broker

“OPSIONI”:

Opsioni “Thirrje” është një formë e investimit në opsione binare. Me këtë opsion, tregtari parashikon se çmimi i aktivit bazë në kohën e skadimit të afatit të caktuar opsionet do të rritet dhe do të jetë më e lartë se çmimi fillestar. Një opsion Call shpesh gjenden në brokerimi platforma, si dhe Opsionin “Lart“është lart.

OPSIONI “VENDOS”:

Opsioni “Vënë“është një formë e investimit në opsione binare. Duke përdorur këtë opsion, investitori merr se çmimi i aktivit bazë në një kohë të veçantë të afatit të opsionit ul, që është, çmimi do të jetë më e ulët se çmimi fillestar në kohën e blerjes së opsion. Opsioni “Vënë” shpesh është gjetur në brokerimi platforma, si dhe “Poshtë“dhe poshtë.

DEPOZITA MINIMALE:

Depozita minimale përcakton minimumin e Depozitimit të shumës në një llogari në një broker platformë. Shumica e ndërmjetësit dakord që Depozitë minimale është$ 100, por edhe ndërmjetësi ofron Depozitë minimale prej$ 10. Investitori, duke pasur të njëjtat shuma në llogarinë e saj mund të fillojë të parashikimit të operacioneve.

MINIMALE TË TREGTISË:

Për një minimale e transaksionit është marrë të jetë shuma që përdoruesi mund të përdorni për të kryer zgjedhur të tregtisë në çdo kohë. Shumica e ndërmjetësit kanë shuma minimale e transaksionit nuk i kalon të$ 25 në këtë mënyrë, njerëzit fillestar të ketë një investim të vogël të shumave të parave.

ASETET:

Aseteve-nuk është se e tjera, siç u përmend më lart, instrument bazë. Sipërmarrësi që dëshiron të fillojnë të investojnë në opsione binare nevojë për të bërë një zgjedhje të veçanta të pasurive, i cili mund të marrë formën e:

valutë (në palë të monedhës, p.sh. EUR / USD)
aksioneve
produktet
rezervat

Më e madhe agjentët kanë në platformën e tyre edhe më shumë se 150 të ndryshme të aseteve. Në faqen e internetit, përveç një listë të hollësishme të pasurive të përfaqësuara edhe në gjatësinë e kohës në të cilën është e mundur për të tregtisë në këtë instrument, themelore dhe të tjera informacione shtesë që do t’ju ndihmojë të bëni investime.

FUNKSIONI “ONE TOUCH”:

Funksioni “One Touch” është një llojet e opsioneve binare me shkallën më të lartë mundësia e fitimit nga një transaksion. Investitori zgjedh opsionin “One Touch THIRRJE” supozon se çmimi i zgjedhur instrument të aseteve do të arrijë rritjen në një pikë të caktuar të skadimit të afatit të opsionit, d.m.th. do të jetë më e lartë se në kohën e blerjes së opsion. Investitor, blerësi opsionin “One Touch VËNË” sugjeron të kundërtën, kjo do të thotë se beson se çmimi i zgjedhur instrument bazë zniży në një kohë të caktuar të skadimit, atëherë nuk do të jetë më e ulët se në fazën fillestare.

OPSIONI “LART/POSHTË”:

Opsioni “Up/Down” është një nga më të popullarizuar llojet e opsioneve binare fillestar. Kjo mund të marrë formën e një opsioni “Thirrje” (Up), investitor, blerësi i bazës së të dhënave, sugjeron se ajo do të jetë e rritjes ekonomike, që është, çmimi i saj do të jetë më e lartë se në fazën fillestare. Nëse përdoruesi zgjedh opsionin e VËNË (“Down”)nënkupton një ulje në çmim i aktivit të zgjedhur, kjo do të thotë se ajo do të jetë më e ulët se në fazën fillestare.

OPSION 60 SEKONDA, respektivisht 60 SEKONDA:

Opsioni “60 SEKONDA” është një nga opsionet dhe mundësitë e strategjisë. Ata zgjedhin ato që janë përjetuar, si kjo mund të shoqërohet me rrezik të lartë të transaksioneve, por në të njëjtën kohë rritjen e zhvillimit më të madh të fitimit. Ky funksion , si emrin e saj nënkupton, është imponuar në krye të skadimit të kohës, e cila është 60 sekonda ( i quajtur një afat të shkurtër opsion).

Share

This post is also available in: plpolski esEspañol afAfrikaans daDansk pt-ptPortuguês pt-brPortuguês svSvenska fiSuomi hrHrvatski huMagyar etEesti bgБългарски zh-hans简体中文 arالعربية ko한국어 caCatalà zh-hant繁體中文 eoEsperanta heעברית hiहिन्दी mnMongolian neNepali faفارسی paPunjabi srсрпски taTamil thไทย uzUzbek enEnglish

WARNING AGAINST RISK: Investing on Forex market, in CFD contracts and binary options is very risky and entails a risk of losing money due to a financial leverage. This is why it is important that you make a conscious decision about investing. The information on this website and widely available documents are for reference only and do not include your personal conditions, financial situation and needs. Before you decide to invest on Forex market, it is advisable to read the agreement with a broker. Please read carefully the agreement with a client and take independent advice before you decide if investing in such products suits you. All information available on this website must be perceived as a general market information and must not be deemed an investment advice. OSTRZEŻENIE PRZED RYZYKIEM: Inwestowanie na rynku Forex, kontraktów CFD oraz Opcji binarnych jest bardzo ryzykowne i wiąże się z ryzykiem straty ze względu na użycie dźwigni finansowej podczas inwestowania. Dlatego decyzję o inwestowaniu należy podjąć z pełną świadomością ryzyka. Informacje zawarte na tej stronie i dokumenty dostępne publicznie mają ogólną naturę i nie uwzględniają Twoich warunków osobistych, sytuacji finansowej ani potrzeb. Przed podjęciem decyzji o inwestowaniu na rynku Forex zalecamy przeczytanie umowy z wybranym brokerem. Należy dokładnie zapoznać się z Umową z klientem oraz uzyskać niezależną poradę przed podjęciem decyzji, czy inwestowanie w takie produkty jest właściwe dla Ciebie. Wszystkie informacje zawarte na stronie dostarczane są w charakterze ogólnego komentarza rynkowego i nie stanowią porady inwestycyjnej.