Pse të investuar në binary options?

Avantazhi kryesor i opsionet binare është fakti se për dallim nga konvencionale në letra me vlerë të investuar në ndërmjetësi platforma ju mund të merrni një rimbursim edhe 100%. Mundësitë tregtare është bërë nëpërmjet një ndërmjetësi, gjegjësisht, platformën web të brokerimi. Si rregull, përbëhet në përzgjedhjen e investimeve të përdorni rrëshqitësin Lart/Poshtë për të përcaktuar kohën e skadimit të transaksionit, dhe në shumën që ju dëshironi për të investuar.

Të ardhurat me opsione binare ne kemi marrë kur një i mirë-wytypujemy një të rritet ose të bjerë i aktivit të zgjedhur brenda një periudhe të caktuar.

Për shembull: Nëse ju saktë parashikojnë ndryshime, ne të merrni deri në 100% të shumës së investimit fillestar. Për shembull, typujemy që brenda 60 sekondave, monedha EURO do të rritet, dhe ne e kemi shpenzuar për të tregtuar në$ 100. Nëse birësimin tonë do të jetë i suksesshëm, ne kemi marrë të $ 100 dhe 100% të shumës që është rezultat i marrim në kurriz të$200.

Opsionet Binary si të tregtisë?

Në lidhje me opsionet binary dhe si të tregtisë opsione binare fiton një rrjet social dhe informatave. Gjithnjë e më shumë njerëz janë kthyer për përdorimin e kësaj lloj online të ardhurat. Megjithatë, jo të gjithë kanë informacionin në lidhje me si për të luajtur brokerimi platformat. Cilat janë opsionet binare dhe si për të luajtur për të bërë një fitim?

Në kundërshtim me mendimin popullor, të tregtisë me opsionet binare është e thjeshtë dhe e lehtë. Megjithatë, për të filluar, ju duhet të njohurive bazë për klasifikimin e variante. Tregtarët me përvojë mund të parashikojë saktësisht ndryshimet e ardhshme në tregun e aksioneve dhe “zgjidhni” settings kështu që rezultati sjellë të ardhurat e larta. Fytyrat fillestar shpesh ndryshojnë në mënyrën se si për të filluar tregtare online, për shkak të nivelit të ulët të njohurive. Para se të fillojnë të vënë bast opsionet binare çdo freskët tregtar duhet të dini informata themelore në lidhje me to dhe lexoni një fjalor i termave.

Opsionet Binary – cila strategji për të zgjedhur?

Çdo person që dëshiron të fillojë të tregtimit opsionet binare mund të mendoni për një pyetje thelbësore – si për të luajtur dhe çfarë strategjie për të zgjedhur? Për fat të keq nuk kam një specifike të provuar metodologjisë se 100% do të sjellë fitim për çdo përdorues. Megjithatë, një shumë e brokerat online, ofron për “të freskët” investitorët e panumërta të materialeve të trajnimit. Një papërvojë player, para operacionit, ju duhet të njoh veten me konceptet themelore të cilat ju do të gjeni në faqen e internetit e ndërmjetësuesit. Për më tepër, ndërmjetësit të ofrojë trajnime online falas e-libra në Internet, një video për të investuar në opsione binare, artikuj të shkruar nga ekspertë dhe analistë.

Përveç kësaj, çdo person i cili vendosi për të investuar në opsione duhet së pari të sigurojë monitorimin e rregullt të situatës në tregun financiar dhe ekonominë, dhe ekonomia.

Ajo duhet gjithashtu të theksohet se çdo bazë ka vet specifikim. Nuk ka rëndësi nëse ne zgjedhim aksione, indekset dhe aseteve të tjera, ne duhet ta dimë të gjithë informacionet e nevojshme në lidhje me atë dhe për të ndjekur situatën në treg. Internet tregtarët, së bashku me kalimin e kohës unë jam i testimit strategji të ndryshme dhe për të fituar përvojë dhe mund të bëjë një përfundim në cilën pikë është për të blerë opsione dhe që për të shitur.

Opsionet binar DEMO llogari për të filluar tregtare.

Një mënyrë e madhe për të fituar aftësitë dhe të pasurojnë njohuritë e tyre në lidhje me opsionet binary por për të lexuar ndonjë burimet e informacionit të dhënë nga ndërmjetësi, është për të hapur një llogari DEMO. Me hapjen e një llogari DEMO në platformën e ndërmjetësuesit, është e mundur të fillojnë të investojnë me të holla virtuale e akumuluara në llogarinë. Kështu, ne të mësojnë se si të zgjedhin të drejtën e strategjisë dhe çfarë nuk duhet të bëjnë gabime në të ardhmen lojë e vërtetë para të gatshme.

Cilat janë opsionet binare?

Opsionet binare janë asgjë, por një mjet që daton në shek XX. Këto mjete për shumë vite në tregun e aksioneve. Ishte projektuar për të mbrojtur kundër rënies dhe rritjes së çmimeve të këtyre pasurive. Ata e marrin formën e opsioneve në aktiveve të tilla si: aksione, monedhat, mallrave apo të indekseve.

Fjala “binare” fjalë për fjalë do të thotë të dyfishtë. Kjo do të thotë se mundësitë binare mund të përdoret për të mbrojtur kundër të rritet ose të bjerë në vlerë e aktivit.

Opsionet binare janë ketë rregulla për të ndjekur?

Ju jeni personi për të filluar? Mos harroni të marrë kujdesin e disa faktorëve bazë:

Përdorni një llogari falas DEMO.
Lexoni për të siguruar materiale edukative.
Të marrin pjesë në seancat e trajnimit online.
Rregullisht monitorojnë situatën në treg.
A nuk e vënë gjithçka në një kartë”- të fillojë tregtare me shumën më të ulët.
A nuk e hedhin në pishinë, – të jenë të durueshëm, madje edhe në qoftë se pasi të keni arritur të fitoni një shumë të madhe, mos ndjekje e investimeve të gjithë shumën e parave.
Filloni me opsione për të shkurtër, të rekomanduar nga ekspertë të papërvojë njerëzit.
Nëse ju keni shqetësime, të konsultohet me shërbimin e konsumatorëve.

Që ndërmjetësi për të zgjedhur?

Investimi në opsione binare është duke u bërë gjithnjë e më popullore, prandaj, vjen edhe ndërmjetësit dhe platforma për opsionet binare por gjithmonë mos harroni të fillojë të lojës dhe për të investuar me një provuar ndërmjetësuesit që e ka njohur markë dhe pronari e të tjerëve. Një numër në rritje të platformave ju jep më shumë mundësi, por në të njëjtën kohë e komplikon zgjedhje të këtë nevojë për ne. Për fat të mirë, ne nuk kemi më një platformë për të ndaluar, dhe ne mund ta provoni agjentët shumë. Për të lehtësuar zgjedhjen, ne kemi krijuar tonë rating platformat tregtare dhe ndërmjetësit opsionet binary. Ju mund të regjistroheni me çdo ndërmjetësi dhe kontrolloni që platforma është më e përshtatshme për Ju.

Broker Info Additional information Open Account
eXbino Assets: 137
Payout: 90%
Demo Account: Open
Min Deposit: $150
Visit Broker
Read Review
eXbino Assets: 137
Payout: 90%
Demo Account: Open
Min Deposit: $150
Visit Broker
Read Review
UTRADER Assets: over 90
Payout: Up to 85%
Demo Account: Open
Min Deposit: $250
Visit Broker
Read Review
UTRADER Assets: over 90
Payout: Up to 85%
Demo Account: Open
Min Deposit: $250
Visit Broker
Read Review
Binary.com Assets:
Payout: 100%
Demo Account: Open
Min Deposit: $5
Visit Broker
Read Review
Binary.com Assets:
Payout: 100%
Demo Account: Open
Min Deposit: $5
Visit Broker
Read Review
BD Swiss Assets: 171
Payout: 85%
Demo Account: No
Min Deposit: 100 USD/EUR/GBP
Visit Broker
Read Review
BD Swiss Assets:
Payout: 85%
Demo Account: No
Min Deposit: 10 USD/EUR/GBP
Visit Broker
Read Review
OPTECK Assets: 1000
Payout: 65% - 89% (up to 400% using One Touch Options)
Demo Account: Open
Min Deposit: $250
OPTECK - FREE $10,000 DEMO account Visit Broker
Read Review
OPTECK Assets: 1000
Payout: 65% - 89% (up to 400% using One Touch Options)
Demo Account: Open
Min Deposit: $250
OPTECK - FREE $10,000 DEMO account Visit Broker
Read Review
Share

This post is also available in: plpolski esEspañol afAfrikaans daDansk pt-ptPortuguês pt-brPortuguês svSvenska fiSuomi hrHrvatski huMagyar etEesti bgБългарски zh-hans简体中文 arالعربية ko한국어 caCatalà zh-hant繁體中文 eoEsperanta heעברית hiहिन्दी mnMongolian neNepali faفارسی paPunjabi srсрпски taTamil thไทย uzUzbek enEnglish

WARNING AGAINST RISK: Investing on Forex market, in CFD contracts and binary options is very risky and entails a risk of losing money due to a financial leverage. This is why it is important that you make a conscious decision about investing. The information on this website and widely available documents are for reference only and do not include your personal conditions, financial situation and needs. Before you decide to invest on Forex market, it is advisable to read the agreement with a broker. Please read carefully the agreement with a client and take independent advice before you decide if investing in such products suits you. All information available on this website must be perceived as a general market information and must not be deemed an investment advice. OSTRZEŻENIE PRZED RYZYKIEM: Inwestowanie na rynku Forex, kontraktów CFD oraz Opcji binarnych jest bardzo ryzykowne i wiąże się z ryzykiem straty ze względu na użycie dźwigni finansowej podczas inwestowania. Dlatego decyzję o inwestowaniu należy podjąć z pełną świadomością ryzyka. Informacje zawarte na tej stronie i dokumenty dostępne publicznie mają ogólną naturę i nie uwzględniają Twoich warunków osobistych, sytuacji finansowej ani potrzeb. Przed podjęciem decyzji o inwestowaniu na rynku Forex zalecamy przeczytanie umowy z wybranym brokerem. Należy dokładnie zapoznać się z Umową z klientem oraz uzyskać niezależną poradę przed podjęciem decyzji, czy inwestowanie w takie produkty jest właściwe dla Ciebie. Wszystkie informacje zawarte na stronie dostarczane są w charakterze ogólnego komentarza rynkowego i nie stanowią porady inwestycyjnej.