Strategji binare opsionet – çfarë janë më të mirë?

Investimi në opsione binare nuk është se e tjera, si marrjen e strategjive të duhura dhe të parashikimit të rritet ose të bjerë nga çmimi i aktivit të zgjedhur në të njëjtën kohë të vënë në një kohë të veçantë për intervalin. Me kalimin e kohës, një numër në rritje të njerëzve të cilët kanë vendosur në një lloj të ardhurat shtesë. Për fat të keq, shumica e tyre nuk e kanë të tillë një sasi të madhe të kohës të jetë në gjendje për të përcaktuar tuaj të punës. Për këtë qëllim, analistë financiarë kanë krijuar një numër të besueshme strategji që mund të përdoren nga çdo tregtar, dhe që të sjellë më shumë fitim.

Ekzistojnë grupe të ndryshme strategji binare opsionet. Ato kryesore janë:

1. Strategjia e “Çmimit të Veprimit” Është “Lakuriq tregtare”- tregtare lakuriq

Kjo është një nga më të efektshme dhe të thjeshtë strategji për opsionet binare. Kalon vetëm përmes vëzhgimit të një të vetme metrike – kostoja e një aktivi të veçantë. Vetëm të zbatojnë orarin świeczkowy për të fituar njohuri në lidhje me historinë e çmimeve të bazë të instrumenteve. Për aplikimin e kësaj metode kërkon të duhet të mbështetet në intuitën.

2. Strategjia e gjurmimit lojë me prirje

Lojë strategji me trend, p.sh. strategjia e gjurmimit sugjeron se vazhdimi i ish-të lëvizja është më e madhe se saj, ndryshim ose anulim. Kjo metodë përbëhet nga të gjitha transaksioneve, në përputhje me afatgjate tendencat. Përdorimi i trendit ndihmon për të përcaktuar në cilin drejtim për të ndjekur aktuale të tregut (në rritje ose në rënie).

3. Lojë strategji kundër trendit

Metoda e tregtimit opsionet kundër trendit është e kundërta e strategjisë të përmendura më parë dhe të vendosur që një ndryshim prirje është më e dobishme se vazhdimi i tij. Për fat të keq, kjo metodë kërkon pjesëmarrje më aktive për shkak se ajo është jashtëzakonisht e rëndësishme këtu wypatrzenie specifike pikat në tabelë (ata mund të tregojnë ndryshimin e drejtimit të çmimeve ose reflektim).

4. Strategjia E “Mbrojtës”

Metoda e “Mbrojtës”, i njohur ndryshe si mbrojtje strategji fokusohet në reduktim të ndjeshëm të rrezikut të luhatjeve në pronën në fjalë. Tregtari të përfshirë në blerjen e dy opsione: të THIRRUR dhe të VËNË në një mënyrë, pra kjo është mbrojtje ndaj lartë humbje. Në qoftë se ka një “rezervë” opsion është e kundërta, kërcënimin e negative të investimeve të zhduket.

Një strategji të veçantë për opsionet binare – çfarë për të përdorur?

Ne paraqesim dy e më popullore dhe strategjive efektive të përdorura nga përdoruesit rishtar, si dhe ekspertë në fushën e tregtimit opsionet binare.

STRATEGJIA “RSI LARTË-I ULËT”:

Është një nga metoda më e thjeshtë, duke demonstruar efikasitet të lartë. Si emrin e saj sugjeron, kjo strategji përdor popullore RSI (Relative Strenght Index). Detyra e saj është që të njoftohet për shumën, kohën dhe relative fuqi. Më shpesh zgjedhur vlerën e 14 periudha, tregues.

Në qoftë se vlera e teknike RSI tregues është më i lartë se një farë pragu, dhe pastaj në një ritëm më të shpejtë do të kthehet menjëherë ju do të duhet për të blerë THIRRJE. Nëse vlera tregues është techniczego do të vendoset nën një nivel të caktuar, dhe pastaj në një ritëm më të shpejtë të vijnë, ju keni nevojë për të blerë një opsion.

STRATEGJIA “60 sekonda”, që është strategjia 60 sekonda:

60 sekonda strategji është një nga më të avancuara mënyra për të fituar para në opsione binare, për shkak se përdorimi i saj kërkon një njohuri shumë të mirë aktuale të tregut, dhe gjithashtu përgjigje të shpejtë kohë. Profesionistët me këtë strategji, shpesh brenda një minutë, mund të arrijë një fitim të lartë vlerë. Duke luajtur duke përdorur këtë metodë, është e mjaftueshme për të përdorin vetëm një tregues, megjithatë, i rëndësishëm në këtë çështje është kompetencë, ekonomike dhe financiare.

Opsionet Binary – si për të provuar një strategji?

Aktualisht Internet vjen më shumë dhe më shumë platforma (ndërmjetësit), opsionet binare dhe si një fillestar ju mund të keni një problem me të mia ndërmjetësi. Prandaj, ne fuqimisht ju rekomandojmë që ju të kontrolluar tërësisht tonë vlerësim të opsionet binare agjentëtmë të mëdha dhe më të besueshme brokerimi platforma në Internet që ofrojnë përdoruesit fillestar për të përdorur të lirë llogari DEMO. Në profilin e testit të arsyeshme të holla virtuale që çdo përdorues mund të përdorni për të shqyrtuar investimet dhe testimin e strategjisë. Qëllimi i këtyre llogarive është për të të ndihmuar në studimin e tregtisë dhe investimeve në opsione binare. Me tonë ndërmjetësi rating ju mund të gjeni informata të rëndësishme në lidhje me platformat, dhe të përdorni një llogari të lirë, e cila do të Ju lejojnë për të lëvizur në strategjinë e duhur, të përshtatura për preferencat individuale. Duke supozuar se në një llogari DEMO ju mund të provoni më të njohura të teknikave dhe të strategjive dhe pastaj të përdorin ato kur tregtare në një llogari të vërtetë me të vërtetë e fondeve.

Broker Info Additional information Open Account
eXbino Assets: 137
Payout: 90%
Demo Account: Open
Min Deposit: $150
Visit Broker
Read Review
eXbino Assets: 137
Payout: 90%
Demo Account: Open
Min Deposit: $150
Visit Broker
Read Review
UTRADER Assets: over 90
Payout: Up to 85%
Demo Account: Open
Min Deposit: $250
Visit Broker
Read Review
UTRADER Assets: over 90
Payout: Up to 85%
Demo Account: Open
Min Deposit: $250
Visit Broker
Read Review
Binary.com Assets:
Payout: 100%
Demo Account: Open
Min Deposit: $5
Visit Broker
Read Review
Binary.com Assets:
Payout: 100%
Demo Account: Open
Min Deposit: $5
Visit Broker
Read Review
BD Swiss Assets: 171
Payout: 85%
Demo Account: No
Min Deposit: 100 USD/EUR/GBP
Visit Broker
Read Review
BD Swiss Assets:
Payout: 85%
Demo Account: No
Min Deposit: 10 USD/EUR/GBP
Visit Broker
Read Review
OPTECK Assets: 1000
Payout: 65% - 89% (up to 400% using One Touch Options)
Demo Account: Open
Min Deposit: $250
OPTECK - FREE $10,000 DEMO account Visit Broker
Read Review
OPTECK Assets: 1000
Payout: 65% - 89% (up to 400% using One Touch Options)
Demo Account: Open
Min Deposit: $250
OPTECK - FREE $10,000 DEMO account Visit Broker
Read Review
Share

This post is also available in: plpolski esEspañol afAfrikaans daDansk pt-ptPortuguês pt-brPortuguês svSvenska fiSuomi hrHrvatski huMagyar etEesti bgБългарски zh-hans简体中文 arالعربية ko한국어 caCatalà zh-hant繁體中文 eoEsperanta heעברית hiहिन्दी mnMongolian neNepali faفارسی paPunjabi srсрпски taTamil thไทย uzUzbek enEnglish

WARNING AGAINST RISK: Investing on Forex market, in CFD contracts and binary options is very risky and entails a risk of losing money due to a financial leverage. This is why it is important that you make a conscious decision about investing. The information on this website and widely available documents are for reference only and do not include your personal conditions, financial situation and needs. Before you decide to invest on Forex market, it is advisable to read the agreement with a broker. Please read carefully the agreement with a client and take independent advice before you decide if investing in such products suits you. All information available on this website must be perceived as a general market information and must not be deemed an investment advice. OSTRZEŻENIE PRZED RYZYKIEM: Inwestowanie na rynku Forex, kontraktów CFD oraz Opcji binarnych jest bardzo ryzykowne i wiąże się z ryzykiem straty ze względu na użycie dźwigni finansowej podczas inwestowania. Dlatego decyzję o inwestowaniu należy podjąć z pełną świadomością ryzyka. Informacje zawarte na tej stronie i dokumenty dostępne publicznie mają ogólną naturę i nie uwzględniają Twoich warunków osobistych, sytuacji finansowej ani potrzeb. Przed podjęciem decyzji o inwestowaniu na rynku Forex zalecamy przeczytanie umowy z wybranym brokerem. Należy dokładnie zapoznać się z Umową z klientem oraz uzyskać niezależną poradę przed podjęciem decyzji, czy inwestowanie w takie produkty jest właściwe dla Ciebie. Wszystkie informacje zawarte na stronie dostarczane są w charakterze ogólnego komentarza rynkowego i nie stanowią porady inwestycyjnej.